0532 399 51 14

Sosyal Medyada Biz}

Mevcut Müşteriler için %25 İndirim Fırsatı
Daha önce Hisar Uluslararası Nakliyat'la çalışan müşterilerimiz %10'luk bir indirim hakkı sunuyoruz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.
İletişim

Türkiye’den Fransa ‘ya Ev Eşyası Taşıma

Türkiye’den Fransa ‘ya ev eşyası taşıma taleplerinizi en iyi şekilde sonuçlandırıyoruz. Ev eşyası miktarına göre taleplerinizi fiyatlandırmaktayız.

Türkiye’den Fransa ‘ya ev eşyası taşıma işlemleri Avrupa üzerinden karayoluyla gerçekleşmektedir. Belirli durakları takiben en kısa sürede ev eşyası nakil işlemleri tamamlanmaktadır. Kurumsal bir hizmet alarak sorunsuz taşımacılığın avantajlarını elde edebilirsiniz.

Garantili Fransa Ev Eşyası Nakliyatı  

Sözleşmeli bir şekilde yapılan nakil işlemlerinde ev eşyalarınızın tespiti ve sigortalanması taleplerinizle beraber yapılmaktadır.  Hazırlanan sözleşme içeriğini de dikkate alarak baştan sona tüm aşamaları başarılı bir şekilde sonlandırıyoruz. Paketleme aşaması en önemli kısımdır. Hangi malzemeleriniz taşınacaksa bütünüyle söküm ve takım işlemleri yapılacaktır.

Fransa’ya Ev Eşyası Taşıma Süreci

Fransa ev eşyası nakliyatı sürecinde öncelikle başvurularınızı kabul ediyoruz. Nereye ve hangi malzemeleriniz taşınacaksa ayrıntılı olarak tarafımıza aktarmalısınız. Silah ve para gibi yasa dışı malzemeleri taşımamaktayız.  Prosedürlere uygun evden eve nakliye süreçlerimizde sorunsuz şekilde teslimat yapılmaktadır. Müşterilerimizin bizi yeniden seçmesi Uluslararası Nakliyat ekibimizi mutlu edecektir.

Doğru Bir Ev Eşyası Paketleme Nasıl Yapılır?

Ev eşyalarınızın paketlemesinde sökülebilir malzemeler varsa bir arada kalacak şekilde paketlemesini yapmaktayız. Kendi küçük parçalı eşyalarınızı kolilere koyabilir, sepetlerle dağılmasını engelleyebilirsiniz. Uzun yol boyunca sorunsuz şekilde işlemler sağlanacaktır.

Ayna benzeri ev eşyaları en zorlu görünen paketlemelerden biridir. Öncelikle sargı poşetlerini kullanıyor ve aynayı sıkılaştırıyoruz. Ardından da örtülerle ve köpüklerle olası sarsıntılara karşı önlemimizi alıyoruz. Uluslararası evden eve nakliyat ve paketleme işlemlerinin birbirini tamamladığının farkındayız.

Uluslararası Nakliyat firmamızda beyaz eşyalarınızın paketlenmesinde sabitleme işlemi ve örtüyle sarma uygulamaları yapılır. İple bağlanarak kapaklarının açılması engellenir. Önceden dolaplarınızın boşaltılmış olması gerekmektedir.

Giysi dolapları, raflı sistem kütüphaneler vs. için sökme takma işlemlerinde size en hızlı şekilde paketleme sunuyoruz. Konuyla ilgili deneyimli ekibimiz gereken alet takımını getirerek bu işlemleri yapacaktır.

Fransa’ya Ev Eşyası Nakliyatı Fiyatları

Yurt dışı ev eşyası nakliye fiyatında yol, sigorta kapsamı,  toplam eşya ve kullanılan araçlar önemlidir. En uygun fiyatlar için Türkiye’den Fransa ‘ya ev eşyası taşıma bilgilendirmesi almak üzere firmamıza başvurabilirsiniz.

 

09 Temmuz 2022
174 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Teklif almak için Hemen arayın