0532 399 51 14

Sosyal Medyada Biz}

Mevcut Müşteriler için %25 İndirim Fırsatı
Daha önce Hisar Uluslararası Nakliyat'la çalışan müşterilerimiz %10'luk bir indirim hakkı sunuyoruz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.
İletişim

Avrupa Bölgesinde Nakiyatcınız

Avrupa Bölgesinde Nakiyatcınız

Taşınma sırasında eşyalarla ilgili birçok endişe oluşur ve eşyaların zarar görmeden nasıl taşınacağı düşünülür. Böyle durumlarla karşılaşmamak için en özverili firmalarla çalışarak bu işleri profesyonel olarak yürütebilirsiniz. Sizi herhangi bir işe dokundurtmadan tüm eşyaları titizlikle anahtar teslim taşıma yapabilecek ekiplerle çalışan İstanbul evden eve nakliyat bu işi en iyi şekilde yapıyor.

Taşıma, Yükleme ve Ulaştırma Hizmetleri

Ev eşyalarınızın güvenli ve emniyetli bir şekilde tekrar kullanılabilecek şekilde en son teknolojiyle bayan toplamalı ev taşıma hizmeti veriyor. Ayrıca malların doğru ve sorunsuz ambalajlanmasına çok önem veriyorlar. Eşyaların güvenliğini sağlamak için personelimiz ambalaj kâğıtları, kartonlar, ahşap kutular gibi yüksek kaliteli ambalaj malzemeleri kullanır. Tüm paketleme işlemleri, paketleme uzmanlarının rehberliğinde yapılıyor.

Müşterilerin temel kaygısı eşyaların varış yerlerine güvenle ulaşabilecekleri şekilde paketlenmesidir. Firma bu konuda tüm endişelerin yersiz olduğunu verdiği toplamalı evden eve nakliyat hizmetlerle ortadan kaldırıyor. Firma, müşterinin mallarının güvenliğini sağlayabilecek tüm gerekli öğelere ve en yeni paketleme malzemelerine ve makinelerine sahiptir.

Sadece en yüksek kalitede çevre dostu ambalaj malzemeleri kullanılır ve her mülk yolculuğu için uygun şekilde korunur. Uzmanlıkları ile cam eşya, piyano, hassas elektronik eşya veya hediyelik eşya olsun olmasın müşterinin eşyalarını güvenle kullanabilecekleri şekilde avrupa bölgesinde anahtar teslim taşıma işlemleri gerçekleştirmektedirler.

Yer Değiştirme, Ulaşım ve Boşaltma Hizmetleri

Ev eşyalarının paketlenmesiyle ilgili tüm detayları anlayarak, güvenli ve hızlı bir şekilde toplamalı evden eve nakliyat hizmetleri sunuyoruz. Görevi aldıklarından itibaren müşterinin kapısına zamanında teslimat sağlayarak müşterileri tüm endişelerden kurtarıyorlar. Firma iyi nakliye araçlarıyla mal güvenliği ve teslimat programına riayet ederek kapıdan kapıya taşıma hizmeti veriyor. Tüm yükleme, boşaltma ve bayan toplamalı ev taşıma faaliyetleri tecrübeli gözetim altında yapılır ve iyi eğitimli işçiler tarafından gerçekleştirilir. Tüm eşyaların varış noktasında en özenli ve profesyonel bir şekilde yüklenmesini ve açılmasını sağlıyoruz.

20 Nisan 2021
210 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Teklif almak için Hemen arayın