0532 399 51 14

Sosyal Medyada Biz}

Mevcut Müşteriler için %25 İndirim Fırsatı
Daha önce Hisar Uluslararası Nakliyat'la çalışan müşterilerimiz %10'luk bir indirim hakkı sunuyoruz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.
İletişim

Anahtar Teslim Evden Eve Taşıma

Anahtar Teslim Evden Eve Taşıma

İnsanların taşınma dönemleri son derece stresli oldukları bir dönemdir ve anahtar teslim evden eve taşıma bulmak da bu devirde oldukça zordur. Bu dönemde, işlerin sorunsuz bir biçimde yürüyebilmesi adına profesyonel firmaların verdikleri hizmet önemlidir. Ev sahipleri, güvendikleri ve iyi referanslara sahip olan bir firmadan anahtar teslim taşıma hizmeti alarak, taşınma süreçlerini nispeten rahat bir şekilde atlatırlar. Evden eve nakliye firmasının, profesyonel hizmeti sayesinde eşyalar dikkatli bir şekilde ambalajlanır ve kolilenir. Böylelikle eşyaların zarar görmesinin önüne geçilmiş olur. Bununla birlikte, nakliye firması toplamalı evden eve nakliyat hizmeti ile müşterisine daha fazla konfor ve rahatlık sunmaya başlamıştır. Bu hizmet bayan toplamalı ev taşıma olarak da ifade edilen bir uygulamadır. Buna göre, eşyalar, taşınma gününden önce, tam anlamıyla müşterinin istediği şekilde kolilenir.

Toplamalı Evden Eve Nakliyat Nedir?

Müşteriler en fazla eşyalarının kırılması konusunda endişe ederler. Bunun bilincinde olan firma, taşınma gününden 1 gün evvel, müşterinin evine iki kadın gönderir. Firma adına çalışan kadınlar, ilk defa kullanılacak olan ambalaj malzemesi ile eşyaları istendiği şekilde tasnif edip, koliler. Müşterinin hassasiyetlerini gözeten toplamalı evden eve nakliyat bu nedenle tercih edilmektedir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan anahtar teslim taşıma firması, bu yöntemi kullanmaya başlamıştır.

Bayan Toplamalı Ev Taşıma Avantaj Sunuyor

Evin taşınması sırasında kırılacaklar, dökülecekler konusunda evin hanımı daha fazla endişelidir. Bu noktada, eşyaların onun istediği şekilde ambalajlanması, kolilere konulması gereklidir. taşınmadan bir gün evvel firma, evin hanımı ile muhatap olunacağı için bayan eleman gönderir. Bu kadınlar, müşterinin söylediği şekilde ambalajlama yaparlar. Bu müşteri memnuniyeti sağlayan bir yöntem olarak son derece popülerlik kazanmıştır. Alanında söz sahibi olan deneyimli ve aynı zamanda yenilikçi firma, bayan toplamalı ev taşıma hizmeti ile müşterisine kaliteli ve titiz hizmeti sunuyor.

20 Nisan 2021
171 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Teklif almak için Hemen arayın