0532 399 51 14

Sosyal Medyada Biz}

Mevcut Müşteriler için %25 İndirim Fırsatı
Daha önce Hisar Uluslararası Nakliyat'la çalışan müşterilerimiz %10'luk bir indirim hakkı sunuyoruz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.
İletişim

Bayan Toplamalı Ev Taşıma Nedir?

Bayan Toplamalı Ev Taşıma Nedir?

Taşınmak pek çok insan için adeta bir işkencedir ve bayan toplamalı bir ev taşımanın da ne denli kolay olduğu herkes tarafından bilinir. Ne de olsa pek çok eşyanın öncesinden toplanması, kutulanması ve ambalajlanması gerekebilir. Nihayetinde büyük eşyalar da taşımacılık firmaları tarafından toplanır. Ancak yeni nesil bir hizmet olarak da isimlendirilebilecek toplamalı evden eve nakliyat hizmeti bu duruma son veriyor. Bu hizmet anahtar teslim taşıma olarak da biliniyor.

Ev Taşınmaya Hazır Hale Firma Personeli Bayanlar Tarafından Getiriliyor

Firma tarafından sunulan standart evden eve taşıma hizmetine ek olarak sunulan bir hizmet paketinde taşınmadan iki gün kadar öncesinde firma personeli bayanlar gelerek ev sahiplerinin toplaması gereken tüm eşyaları toplayarak taşınmaya hazır hale getiriyorlar. Bu yönüyle pek tabii bayan toplamalı ev taşıma olarak da adlandırılması mümkün. Ancak bayan toplamalı ev taşıma hizmetinde güvenilir ve işini özenerek yapacak bir firma ile de anlaşılması gerekir. Bu şirket de bunca zamanın verdiği deneyim ve sahip olduğu çok sayıda olumlu referans ile müşterilerine anahtar teslim taşıma alanında sorgusuz sualsiz güven veriyor.

Yeni Taşınılan Evde de Aynı Hizmet

Yeni nesil bir hizmet olarak kabul edilebilecek toplamalı evden eve nakliyat sadece gidiş için söz konusu değil. Yeni taşınılan evde de aynı hizmet devam ediyor. Firma personeli bayanlar tarafından eşyalar ev sahiplerinin arzu ettiği şekilde yerleştiriliyor. En ince detaylar dahi ev sahibine bırakılmıyor. Bu sayede ev sahibine sadece yeni taşındığı eve giderek rahat etmek kalıyor. Bu hizmeti son derece makul fiyatlar üzerinden müşterilerine arz eden bu firma, toplama hizmetlerinde görevlendirdiği bayanları en düzenli, en deneyimli ve güvenilir personelleri arasından seçmekle beraber mümkün olduğu kadar hızlı hizmet sunulması da amaçlanan diğer hususlar arasında yer alıyor.

20 Nisan 2021
174 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Teklif almak için Hemen arayın