0532 399 51 14

Sosyal Medyada Biz}

Mevcut Müşteriler için %25 İndirim Fırsatı
Daha önce Hisar Uluslararası Nakliyat'la çalışan müşterilerimiz %10'luk bir indirim hakkı sunuyoruz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.
İletişim

Türkiye’den İsviçre’ye Ev Eşyası Taşıma

Türkiye’den İsviçre’ye Ev Eşyası Taşıma

Türkiye’den İsviçre’ye ev eşyası taşıma işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde yapıyoruz. Uluslararası Nakliyat, İsviçre’ye gidecek malzemelerinizi sorunsuz teslim eder.

Türkiye den İsviçre’ye uluslararası ev eşyası taşıma süreçlerinde sektörün en iyileri arasındayız Verdiğimiz hizmetlerin garantili şekilde sonlanmasıyla güvenilir taşımacılık faaliyetlerimize yenilerini eklemekteyiz. Her zaman gelişim ve ilerleme amacına sahip ekibimiz tüm taşımacılık süreçlerini ciddiye almaktadır.

İsviçre’ye Ev Taşıma 

Uluslararası nakliyat işlemlerinde öncelikle taşımanın nereye olacağı bilgisini almaktayız. Hangi şehir, bölgeye nakil olacaksa seçeceğiniz taşıma yöntemine göre ikinci aşama gerçekleşecektir. Deniz yoluyla veya kara yoluyla yapılabilecek taşımacılık yaygın şekilde tercih edilecektir.

Ev ve kurumsal taşımacılık yapılacağında taşınabilir malzemelerde değişiklikler olabilmektedir. Nakil süreçlerinde ev taşımasının paketleme kısmına çok önem veriyoruz. Kırılabilir malzemelerin örtülmesi ve sabitlenmesi, doğru yerleşimi gibi tüm detaylarda ekip olarak titiz davranmaktayız.

Yurt Dışı Profesyonel Ev Taşıma

Yurt dışına profesyonel ev taşımasında bazı prosedürler vardır. Yurt dışı geçiş işlemlerinde gereken evrakları temin eden araçlarımız sorun yaşamadan nakil işlemlerini tamamlamaktadır. Hizmetlerimizde araç yerleşimi en önemli konular arasındadır.

  • Uluslararası Evden eve nakliyat işlemleri devam ederken araç seçimini doğru bir şekilde yapıyoruz. Araçtaki ağır ve hafif malzeme ayrımı dışında kırılabilir eşyalar için de ayrıca değerlendirme yapmaktayız. Uzman yerleşim ekibimiz yurt dışına gidecek malzemelerde başka eşyalarla karışmadan nakil sağlamaktadır.
  • Ev eşyalarından büyük beyaz eşyalar, kırılacak eşyalar, sökülmesi gereken dolap vs. gibi ürünler için titizlikle çalışıyoruz.  Her eşyanıza özel bir çalışma prensibimiz bulunmaktadır. Paketleme öncesinde dilerseniz kendi yerleşim düzeninizi kutulara koyarak yapabilirsiniz.
  • Mutfak malzemelerinizin bir yerde toparlanarak güvenli paketlenmesi son derece önemlidir. Kırılabilir mutfak malzemelerinin gazete veya bezlerle sarılmasını siz yapabilirsiniz. Zamandan tasarruf olması bakımından küçük ve kırılabilir çok sayıda malzemelerinizi kolilerle hazırlamak ek avantaj sağlayacaktır. Kalan eşyalarınızı yeniden paketleyerek güvende olacak şekilde naklediyoruz.

Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Evden eve nakliyat fiyatları güncel yakıt ücretleri ve diğer konularla alakalıdır. Ne kadar malzeme Türkiye den İsviçre ye ev eşyası taşıma olacaksa bu konuda bilgi almaktayız ve bu şekilde fiyat veriyoruz. 

 

09 Temmuz 2022
71 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Teklif almak için Hemen arayın