0532 399 51 14

Sosyal Medyada Biz}

Mevcut Müşteriler için %25 İndirim Fırsatı
Daha önce Hisar Uluslararası Nakliyat'la çalışan müşterilerimiz %10'luk bir indirim hakkı sunuyoruz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.
İletişim

Türkiye’den Hollanda’ya Ev Eşyası Taşıma

Türkiye’den Hollanda’ya Ev Eşyası Taşıma

Türkiye den Hollanda’ya ev eşyası taşıma işlemlerinizin en iyi şekilde yerine getirilmesini sağlıyoruz. Hollanda’ya taşınacaklar için başvurularınızı beklemekteyiz.

Türkiye den Hollanda’ya ev eşyası taşıma Uluslararası Nakliyat firmamızın titizlikle yapmış olduğu hizmetler arasındadır. Araçlarımızla güvenli taşımacılık konusunda geniş kapsamlı bir hizmet sunuyoruz. Paketlemeden nakil işlemlerine sigortalı taşımacılık konusunda yurt dışı firmaları arasında en iyiler arasındayız.

Hollanda’ya Uluslararası Nakliyat Süreleri

Uluslararası Nakliyat sürelerinde Türkiye’nin neresinden başvurduğunuz ve Hollanda’da nereye teslimat yapılacağı önemlidir. Süre değerlendirmesinde ayrıca geçiş noktalarındaki biriken araçlar da etkili olabilmektedir. Firmamızda izinle alakalı bir belge sorunu olmamaktadır.  Geçiş sürelerinde olabilecek en hızlı şekilde evden eve nakliye işlemlerimizi yapıyoruz.

Kamyon, tır taşımacılığındaki sürelerde, Türkiye’nin en doğusundan çıkış olacaksa karayolu nakil süresinde uzama olabilmektedir. Batı bölgelerden bir ilden talepleriniz varsa bu durumda daha kısa bir sürede teslimat olacaktır.

Firmamızda parça taşımacılığı konusunda süreler değişebilmektedir. Tam kapsamlı tır kiralaması olduğunda ve parça taşımasında süre teslimatlara göre değişme payına sahiptir. Müşterilerimizden bazıları uluslararası nakliyat işlemleri esnasında ekonomik parça taşımacılığı talep edebilir.

Uluslararası Parça Taşımacılık

Eviniz Türkiye’deyse ve Hollanda’da yeni bir düzen kuracaksanız, yanınızda çok eşya götürmek istemeyebilirsiniz. Önemli eşyalarınızı uluslararası evden eve nakliyat ile sizin için adrese teslim ediyor, güvenli bir şekilde ilerliyoruz.

Büyük bir tır içerisinde çok sayıda müşterimizin ev malzemeleri karışıklık olmadan Hollanda’ya gönderilebilmektedir. Parça taşımacılıkta birçok avantajı bir arada elde edersiniz. Geniş araçlara küçük bir ev eşyanız varsa çok para ödemek zorunda kalmazsınız. Araç seçimleri de fiyata etki ettiği için önemli bir ayrıntı olarak değerlendirilebilir.

Parça taşımacılığındaki sürelerin uzama olasılığı araçtaki sıralama ve rotayla alakalı olacaktır. Tam süre hakkında bilgilendirme yapıyor ve o anki duruma göre değişiklikleri haberdar ediyoruz.

Hollanda’ya Komple Tır Hizmetleri

Hollanda’ya komple tır hizmetleri almak istediğinizde tüm araç kiralama ve nakil işlemi yapılacaktır. Önemli ev eşyalarınızı doğru bir şekilde paketledikten sonra bütün tır içine yerleşimini sağlıyoruz. Türkiye den Hollanda’ya ev eşyası taşıma ile mobilyalarınız, beyaz eşyalar,  diğer malzemeler sigortalı nakledilir.

 

09 Temmuz 2022
104 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Teklif almak için Hemen arayın