0532 399 51 14

Sosyal Medyada Biz}

Mevcut Müşteriler için %25 İndirim Fırsatı
Daha önce Hisar Uluslararası Nakliyat'la çalışan müşterilerimiz %10'luk bir indirim hakkı sunuyoruz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.
İletişim

Uluslararası Mobilya Nakliyatı

Uluslararası Mobilya Nakliyatı

Uluslararası mobilya nakliyatı taleplerinizi profesyonel bir şekilde yanıtlıyoruz.  Güvenli ve hızlı yöntemlerle Uluslararası Nakliyat firmamıza başvuru yapabilirsiniz.

Uluslararası mobilya nakliyatı taleplerinizi birçok yerden yaparak başka ülkelere yönelik gerçekleştirebilirsiniz. Yurt dışı nakliye alanında garantili taşımacılık sağlamaktayız. Gereken prosedürlere uygun şekilde uluslararası nakil süreçleri tamamlanacaktır.

Uluslararası Mobilya Nakliyatı Nedir?

Uluslararası Nakliyat firmamızın verdiği temel hizmet kategorilerinden biri mobilya ürünleridir. Bir mobilya mağazanız olabileceği gibi fabrika gibi yerlerdeki eşyalarınızın naklini de gerçekleştirebilirsiniz. Mobilya nakil işlemlerini baştan sona sorunsuz şekilde yapıyoruz. Hangi ülkeye gidileceği ve temel adres bilgilerini firmamıza aktararak sonuca ulaşabilirsiniz.

Uluslararası Mobilya Nakliyatı Fiyatları

Uluslararası nakliyat fiyatlandırmasında mesafe ve ne kadar eşya taşınacağı önemli bir durumdur. Mobilya miktarı ve aracın ne kadar yol alacağı hesaplamasına göre bir fiyat veriyoruz. Devamlı müşterilerimiz için nakil fiyatlarında sözleşme kapsamı ayrıca ele alınabilmektedir. Dönemsel indirimlerimizden de faydalanabilirsiniz. 

Uluslararası Evden Eve Nakliyat İşlemleri 

Bir iş yerinden başka bir iş yerine nakil gerekecekse, firmamız bu alanda en iyi sonuçları veren uzman bir kadroya sahiptir. Yurt dışında yeni bir düzen kuracaklar için evden eve nakliyat işlemlerinde öne çıkan bir firmayız. Güvenli nakilde sözleşmeli bir şekilde taşımacılık sağlanmaktadır.

Uluslararası Taşımacılıkta Lojistik Firması Seçimi

Uluslararası taşımacılıkta uluslararası evden eve nakliyat firması seçimi yaparken kurumsal bir çalışma olmasına dikkat etmeniz önerilir. Mobilya nakil ve diğer malzemelerin naklinde zamanlama konusunda titizlikle çalışıyoruz. Güvenli bir taşımacılıkta araç kontrollerimiz sorunsuz şekilde sürdürülmektedir. Sürücülerimiz yeni teknolojik gelişmeleri de takip ederek gerekli eğitimleri almaktadır.

Taşımacılık standartları konusunda değişiklikler olduğunda hem ülke içi hem de uluslararası düzeyde takip ediyoruz. Limanlardan sonraki ulaşım süreçlerinde de işlemlerin sorunsuz devamını sağlayan tecrübeli bir ekibimiz bulunmaktadır.

Mobilya Nakliyatında Doğru Paketleme

Mobilyalarınız uzun yola çıkacağı için etkili bir paketleme en önemli kısımlar arasındadır. Doğru paketlemede kırılabilecek malzemeler için daha kalın kaplama malzemeleri kullanıyoruz. 

Az yer kaplaması için sökme ve paketleme işlemleri özenle gerçekleştirilmektedir. Mobilyaların söküm işlemlerine ek montaj uygulamalarında da öncü bir firmayız. Başvurularınızı uluslararası mobilya nakliyatı ekibimize her zaman yapabilirsiniz.

 

 

 

09 Temmuz 2022
145 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Teklif almak için Hemen arayın